Laadukas kylpyhuoneremontti Rantasalmella ja Savonlinnan seudulla

Monipuolinen rakennusliike, Tmi Joona Hulkkonen, toteuttaa kylpyhuoneremontit Rantasalmen sekä Savonlinnan alueen koteihin yli kymmenen vuoden kokemuksella! Myös erilaiset huoneistosaneeraukset sekä keittiöremontit kuuluvat yrityksen kattavaan palveluvalikoimaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremonteista!

Kaunis kylpyhuone kruunaa kodin

Onko kotisi kylpyhuone remontointia vailla? Kosteuden ja ahkeran käytön kohteena olevan kylpyhuoneen kuntoa kannattaa pitää silmällä. Ajoissa tehty saneeraus ehkäisee myöhempiä, laajoihin remontteihin johtavia vaurioita. Kun remontti tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä alan ammattilaiseen! 


Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen on työvuosiensa aikana remontoinut lukuisia kylpyhuoneita ensiluokkaisin lopputuloksin. Märkien tilojen remontointi vaatii erikoistumista ja asiantuntijuutta, joita tältä yritykseltä löytyy. Asiantuntijan toteuttama kylpyhuoneremontti pitää tilan kunnossa ja nostaa myös asunnon arvoa merkittävästi!

Toteuta unelmiesi kylpyhuone – tilaa remontti ammattilaiselta!

Kokemuksen ja kattavan tietotaidon lisäksi rakennusliike Tmi Joona Hulkkoselta löytyy märkätilojen remontointiin vaadittavat luvat. Kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluvatkin kaikki kylpyhuoneremontin vaiheet alusta loppuun saakka. Jokainen kohde toteutetaan sen yksilölliset vaatimukset sekä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Osaavissa käsissä unelmiesi kylpyhuone valmistuu vaivattomasti ja nopeasti! 


Ota siis yhteys rakennusliike Tmi Joona Hulkkoseen, kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia kotiisi Rantasalmella tai Savonlinnan seudulla! Saat täsmällisen kustannusarvion ja suunnitelman työn toteutuksesta.

Kaikki yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota: