Keittiöremontit ja erilaiset huoneistoremontit Rantasalmella ja Savonlinnan seudulla

Kaipaisiko kotisi ilme piristystä? Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa keittiöremontit sekä erilaiset huoneistoremontit yli kymmenen vuoden kokemuksella Rantasalmella sekä Savonlinnan seudulla.

Ota yhteyttä ja kerro remonttisuunnitelmistasi!

Viihtyisä keittiö on kodin sydän

Keittiö on yksi kodin käytetyimmistä ja tärkeimmistä tiloista. Viihtyisyyden lisäksi onkin tärkeää, että keittiö on toimiva kokonaisuus, joka kestää sekä aikaa että kulutusta. Laadukas keittiö myös nostaa asuntosi arvoa! 


Toimiva keittiö syntyy hyvän suunnitelman pohjalta. Keittiöremontin suunnittelussa tulee ottaa huomioon ratkaisujen käytännöllisyyden lisäksi tilan kokonaisvaltainen viihtyisyys. Onhan kaunis keittiö kodin sydän! Aina ei ole tarpeen remontoida koko keittiötä lattiasta kattoon. Jo pienillä muutoksilla, kuten tasojen ja kaapistojen ovien vaihtamisella, on suuri vaikutus tilan yleisilmeeseen. 


Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa kaikenlaiset keittiöremontit asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Olipa kyseessä kalusteasennus tai laajakin saneeraus, lopputulos on laadukas ja harkittu – aina pienimpiä yksityiskohtia myöten!

Huoneistoremontilla uusi ilme kotiisi!

Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa kaikenlaiset huoneistosaneeraukset pienistä ja nopeista hommista laajoihin kokonaisuuksiin vankalla ammattitaidolla! Palveluun kuuluvat kaikki huoneistoremontin osa-alueet suunnittelusta purkutöihin ja remontoinnista loppusiivoukseen. 


Jo pienellä huoneistoremontilla kotisi ilme kirkastuu, ja samalla huoneistosi arvo nousee. Esimerkiksi pintojen uusimisella – maalaamalla, tapetoimalla ja uudelleen listoittamalla – saavutetaan uusi tunnelma tilaan kuin tilaan! Myös lattiamateriaalin vaihtaminen helppohoitoisempaan on takuuvarmasti ratkaisu, joka miellyttää vielä vuosienkin jälkeen.


Ota yhteyttä ja kerro remontointihaaveistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa keittiöunelmat Rantasalmella sekä Savonlinnan seudulla.

Lue myös kylpyhuoneremonteista

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota: