Kattoremontti alan ammattilaiselta Rantasalmella sekä Savonlinnan seudulla

Tmi Joona Hulkkonen on palveleva rakennusliike Rantasalmella. Uudisrakentamisen sekä huoneistoremonttien lisäksi kaikenlaisten kattojen saneeraukset hoituvat yli kymmenen vuoden vankalla kokemuksella. Myös vaativat kohteet onnistuvat takuuvarmoin lopputuloksin ja ammattilaisen tehokkuudella!

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio kattoremontillesi

Katto kuntoon – ammattilaiset apunasi

Ehjä ja toimiva katto on terveen talon tae. Kun katossa ja sen toiminnassa ilmenee ongelmia, on parempi ottaa pikimmiten yhteys alan asiantuntijaan! Pitkään jatkuneet, katon huonosta kunnosta johtuvat ilmanvaihto-ongelmat saattavat kerryttää kosteutta syvemmälle talon rakenteisiin ja mahdollistaa esimerkiksi homeiden kasvamisen. Tällöin pelkkä kattoremontti ei enää riitäkään, vaan edessä on iso ja kallis saneeraus. 


Älä siis odota liian pitkään, vaan hoida kattoremontti ajoissa! Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa kattoremontit kokemuksen tuomalla varmuudella Rantasalmella sekä Savonlinnan seudulla. Tyytyväiseen asiakaskuntaan kuuluvat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset.

Hyvä suunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen

Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen toteuttaa kaikenlaiset kattoremontit. Muun muassa rivitalot, omakotitalot sekä teollisuushallit ovat kohteina erittäin tuttuja. Laadukas remontti onnistuu kaikkiin tavallisimpiin kattotyyppeihin, kuten huopa-, pelti- ja tiilikattoihin. 


Onnistunut kattoremontti alkaa täsmällisestä ja rakennusteknistä osaamista vaativasta suunnittelusta. Hyvän suunnitelman pohjalta remontin toteuttaminen on vaivatonta ja työt sujuvat suunnitelman mukaisesti. Rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen tunnetaan luotettavasta toiminnasta ja ammattitaidosta – budjetit eivät pauku ja aikataulut pitävät! Laaja-alainen tietotaito rakennusalalta takaa, että sormi ei mene suuhun edes vaativien kohteiden kohdalla, vaan ensiluokkaista jälkeä syntyy olosuhteista ja kohteen ominaisuuksista riippumatta.

Pyydä kilpailukykyinen kustannusarvio kattoremontillesi!

Kun suunnittelet kattoremonttia, ota yhteys luotettavaan rakennusliikkeeseen ja pyydä kustannusarvio kohteestasi! Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteystietosi sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.


Kaikenlaiset kattoremontit Rantasalmella sekä joustavasti koko Savonlinnan seudulla hoitaa rakennusliike Tmi Joona Hulkkonen – rakennusalan luotettava kumppanisi.

Kaikki yhteystiedot

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota: